Welkom bij Slijpen Flowers.

Onze werkwijze

Bepalen van strategie en uw assortiment

Op basis van een analyse van uw klantengroepen adviseren wij u hoe u uw assortiment het beste kunt samenstellen. Daarbij kijken we onder meer naar trends, prijsstelling en aanbod, passend bij uw positionering als supermarkt en de vraag van uw klanten. Al die gegevens vertalen wij in een strategie en in een marketing- en communicatieplan op maat.

Inkoop

Slijpen Flowers is géén inkooporganisatie. Wij hebben geen belang waar u uw bloemen en planten inkoopt. Wij kunnen u desgewenst wel adviseren en begeleiden bij uw inkoop en onderhandelen met aanbieders over het aanbod voor uw supermarkt.

Presentatie in uw winkel

Slijpen Flowers begeleid u om de presentatie van bloemen en planten in uw winkel te verbeteren. Zaken als productkennis, verzorging, presentatie en verkoop komen daarbij aan bod. Hoe kunt u uw doelgroep het beste verleiden om een boeket bloemen of een plant te kopen? Hoe zorgt u ervoor dat uw bloemen en planten optimaal worden verzorgd? Hoe presenteert u uw aanbod en speelt u in op trends en de tijd van het jaar? Welke marketingtools kiest u en hoe communiceert u met uw klanten? Dat vraagt om visie en inzicht

Uw voordeel

Werken met Slijpen Flowers Concepts heeft voor u vele voordelen:

  • een strategische en conceptuele aanpak om bloemen en planten voor uw supermarkt een winstmaker te maken
  • altijd een aansprekende presentatie van bloemen en planten in uw supermarkt
  • aanbod afgestemd op profiel en vragen van uw klantengroepen
  • training in het verzorgen van bloemen en planten
  • verhoging van de bestedingen per bezoek, zowel direct als indirect